Herdenkingskralen

Herdenkingskralen

In herdenkingskralen kun je het as van uw overleden dierbare laten verwerken tot een glassieraad. Het as wordt tussen 2 laagjes glas ingesloten tot een mooi sieraad en kan eventueel afgewerkt worden met een zilveren kern.
Op twee manieren kun je het as laten verwerken, onzichtbaar of zichtbaar in een kraal verwerkt. zichtbaar in een kraal verwerkt geeft dat in een kraal een sprankelend geheel met fijne luchtbelletjes.

Ook is het mogelijk om het as van je huisdier te verwerken in een as kraal, je hebt dan een blijvende herinnering  van je dier.

Herdenkingskralen laten maken door Glaskralenzwolle

  • Mocht je na het lezen het prettig vinden om as van je dierbare te laten verwerken tot een glaskraal met as.
  • Neem dan even contact met me op dan kunnen we je wensen bespreken.
Herdenkingskraal eigen werk

Herdenkingskraal gemaakt in opdracht van klant

Zelf maken van herdenkingskralen

Onlangs kwam er de vraag of het mogelijk was om zelf het as van een dierbare te verwerken in een kraal tijdens een workshop.
Samen hebben we gekeken of haar wens om een herdenkingskralen haalbaar en uitvoerbaar was. Hieronder ziet u dan ook een paar kralen die zij heeft gemaakt ter nagedachtenis aan haar schoonouders.

herdenkingskralen

ter nagedachtenis gemaakt in een workshop

Mocht je zelf de behoefte hebben om as van een dierbare te verwerken in een glassieraad, neem dan gerust contact met me op dan kunnen we je wensen bespreken.

Locatie Glaskralenzwolle:

Rekveldweg 2, 7722 JA, Dalfsen (Overijssel)

telefoonnummer 06-16986141