Over glaskralenzwolle

Meer over Glaskralenzwolle:

Glaskralenzwolle is een 1 mans bedrijf uit Zwolle, Overijssel.

Ik ben Ria van Heiningen, de eigenaar van Glaskralenzwolle en kan u meer vertellen over Glaskralenzwolle.

glaskraal branden

glaskraal branden

Ik maak ambachtelijk gebrande glassieraden die stuk voor stuk uniek zijn met een persoonlijke boodschap. Mijn hand gemaakte glassieraden zijn eigentijds, uniek, duurzaam en het is een produkt met een verhaal. Het sieraad versterkt uw uitstraling en geeft een positieve bijdrage aan de zelfbewuste vrouw.

Wilt u ook een  eigen unieke en tijdsloze sieraad ? Dat kan nu ook door middel van het volgen van workshops waarin u naar eigen ontwerp en samenstelling van kleuren uw eigen sieraad persoonlijk maakt voor uzelf of voor iemand anders.

Ik geef workshops omdat ik het leuk vind om andere mensen iets te leren waar ik zo gepassioneerd over ben. Met vuur en glas werken is op zich al uniek maar andere mensen iets laten maken dat persoonlijk, duurzaam, eigentijds en naar eigen ontwerp is gemaakt vind ik al een eer om te mogen doen.

Vanaf 2015 bied ik ook de mogelijkheid om een In herdenkingskralen het as van uw overleden dierbare laten verwerken tot een glassieraad. Het as wordt tussen laagjes glas ingesloten tot een mooi sieraad. Mocht u zelf de behoefte hebben om as van een diere te verwerken in een glassieraad behoord dit ook tot de mogelijkheden.

Naast het geven van workshops, verkoop ik ook unieke en exclusieve sieraden van zilver en andere materialen, voor meisjes en ook voor de zelfverzekerde vrouw die op zoek is naar een sieraad voor haarzelf of voor een ander.

Mocht u geinspireerd zijn in het maken van een sieraad, neem dan vrijblijvend contact met me op.

 

Eén gedachte op “Over glaskralenzwolle

 1. Ayla Catakli

  Beste mevrouw Van Heiningen,

  Klopt het dat u mee heeft gedaan aan een foto wedstrijd met een foto van een pauw (zo trots als een pauw). Als dit zo is dan heb ik een vraag aan u. Wilt u deze foto aan mij verkopen? En zo ja, wat kost deze foto?

  Ik ben op zoek naar een mooie zwart/wit foto van een pauw. Er zijn diverse foto’s via verschillende sites te vinden en zelfs te kopen maar die hebben niet voldoende pixels.

  Ik hoop van u te horen.

  Vriendelijke groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.