Over glaskralenzwolle

Meer over Glaskralenzwolle:

Ik ben Ria van Heiningen, de eigenaar van Glaskralenzwolle .

glaskraal branden

glaskraal branden

Ik ben een geboren Zwollenaar, sinds 2017 ben ik verhuisd vanuit Zwolle en woon nu in het buitengebied van de gemeente Dalfsen (Hessum) waar ook mijn atelier is.

Ik ben een ondernemend type die graag bezig is, en vind heel veel dingen leuk om te doen.
ik ga graag lekker er op uit met de fiets de natuur in, gezellig wandelen en lekker bijkletsen met vrienden of de buurvrouw. Verder haal ik veel plezier uit mijn tuin en moestuin. Van de groente uit mijn moestuin maak ik heerlijke gerechten. Want koken is ook een passie van mij, net zoals lekkere dingen bakken voor mijn gezin of voor bij de koffie en thee tijdens mijn workshops.

Ook in het branden ben ik ondernemend. Ik vind het leuk om te ontdekken welke verschillende technieken er zijn, probeer ze uit maar kom soms tot de conclusie dat niet alle technieken iets voor mij zijn. In mijn prachtige atelier in het mooie Dalfsen geef ik diverse creatieve workshops op het gebied van sieraden. Dit doe ik met veel passie en liefde. Ik vind het leuk om iemand iets aan te leren. Ik heb daarvoor dan ook een aantal voorbeeldtechnieken liggen die mogelijk zijn wanneer je nog nooit achter een brander hebt gezeten. Op een denkbeeldige ladder klim jij naar boven, zodat jij aan het eind van de workshop met unieke glaskralen naar huis gaat. Het leuke is dat tijdens het branden de ideeën vanzelf komen.

Ik ben begonnen met het geven van workshop glaskralenbranden, omdat ik graag mijn passie over wil brengen op anderen. Hier haal ik zoveel energie uit, ik leer jou iets maar ik leer ook iets van jullie. Daarna kwamen er andere workshops bij, soms zijn ze te combineren zodat je toch met alle vriendinnen, zussen, collega’s of andere bekenden bij mij een workshop kunt volgen.

Soms moet je uit je comfortzone stappen, in 2015 kwam de vraag of het ook mogelijk is om zelf een kraal te komen maken met daarin verwerkt het as van een dierbare. Ik had dat nog nooit gedaan en heb samen gekeken naar de mogelijkheden. Vanaf dat moment bied ik naast de mogelijkheid om in opdracht een as kraal te laten maken, ook de mogelijkheid aan om in een speciale workshop je eigen as kraal te komen branden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.