Workshop metalen ringtops maken

Heeft u oog voor detail en wilt u dagelijks een ring kiezen die bij uw outfit past?

Dan is deze workshop iets voor u! U maakt ringtops van metaal die passen op een basisring met wisselsysteem. De ring is inbegrepen en u kunt er eindeloos mee variëren.

Voor het maken van ringtops van metaal heeft u niet veel spierkracht nodig. Wel inspiratie, maar die komt vanzelf wanneer u aan het werk gaat met dit metaal!  In de workshop metalen ringtop maken, bewerk u de metalen schijven met speciale inkt.

u kunt kiezen uit 6  metalen schijven tussen de 16 en de 19 mm in of  4 metalen schijven 2 van 2,5 cm 2 van 16mm. De schijven borg je met een borg topje. Na de workshop gaat u naar huis met een uniek sieraad. Op de foto hieronder ziet u een aantal voorbeelden.

workshop metalen ringtops maken

Voorbeeld van wat u kunt maken in de workshop

praktische informatie over de workshop:

De workshop duurt  2,5 uur en de kosten  per persoon voor de workshop metalen ringtops maken is €37,00. Er is plaats voor maximaal 6 personen. Wilt u met meer personen komen is dat ook mogelijk.

Bij  de prijs zit inbegrepen:

  • 6 of 4 metalen schijven (ringtops)
  • RVS ring
  • 1 klein RVS borgballetjes (zie foto). U kunt kiezen uit divers kleuren
  • koffie/thee en wat lekkers

 Locatie workshop Glaskralenzwolle:

Rekveldweg 2, 7722 JA, Dalfsen (Overijssel)

Enthousiast geworden?

Wilt u zelf ervaren hoe het is om met metaal te werken, te kleuren en uw unieke ringtops te maken? I n de samenstelling van de deelnemers aan deze workshop ben ik flexibel. Hieronder leest u een aantal opties:

  • Op een doordeweekse dag, met uw eigen samengestelde groep
  • Op zaterdag voeg ik mensen samen in een groep tot  maximaal zes personen. Dit geldt wanneer je met zijn drieën  of minder komt. De prijs is €37,00 per persoon
  • Wil je graag alleen aanschuiven, kijk even op fb voor evenement data.
  • Wilt u met meer dan 6 personen  komen om metalen ringtops  te maken?  Neem dan even contact met mij op

 Deelnemen:

Na het verwerken van uw aanmelding, ontvangt u een factuur per mail. U bent verzekerd van deelname wanneer 50%  van het factuurbedrag is voldaan op de het rekeningnummer van Glaskralenzwolle. Inschrijfgeld wordt alleen terug betaald als de workshop niet mocht doorgaan. Het resterende bedrag betaald u op de workshop contant in het atelier.

Heeft u interesse voor deze workshop, kijk voor data in mijn workshop agenda!

 Ook te combineren met de workshop chunks en babouche drukkers    maken:

Deze workshop is ook goed te combineren met de workshop chunks en babouche drukkers maken. Dus heeft u familie, vriendinnen of collega,s die zijn geÏnspireerd  door de workshop chunks of babouch drukkers maken en wilt u met elkaar deelnemen, dan is dat mogelijk. Wel even vooraf in overleg.