Workshop zilverklei ringtop

Wat is er niet leuker dan uw eigen zilverklei ringtop te maken in een workshop.

Met speciale klei gaat u aan het werk, nadat het uit de oven komt heeft u een puur zilveren ringtop.  In de workshop zilverklei ringtop  bewerkt u uw klei tot 1 grote of 2  kleine zilveren schijven. Deze zilveren schijven kunt u verwisselen op uw ring, de schijf borg je vast  doormiddel van een borgtopje.  zie foto.

Hoe gaan we te werk en de workshop zilverklei ringtop!

Zilverklei is een kostbaar materiaal en daarom maakt u eerst een ontwerp van gewone klei. U kunt op uw gemak oefenen en inspiratie opdoen. Op deze manier weten we waar we op moeten letten als we met zilverklei aan het werk gaan.
Als uw sieraad van zilverklei is gedroogd, wordt het gebakken in de oven. Voor de “finishing touch” , gaat u polijsten en hierna is uw ringtop gereed om mee naar huis te nemen.

Workshop zilveren ringtop maken

Workshop zilveren ringtop maken

 Praktische informatie:

De workshop duurt 3 a 4 uur en de kosten voor de workshop zilverklei ringtop  maken bedragen € 69 per per persoon. Er is plaats voor maximaal 4 personen.

Bij de prijs zit inbegrepen:

  • 7 gram zilverklei
  • RVS basisring 5 mm
  • 1 klein RVS  balletjes (zie foto). U kunt kiezen uit diverse kleuren
  • koffie/thee en wat lekkers

 Locatie workshop Glaskralenzwolle:

Rekveldweg 2, 7722 JA,  Dalfsen (Overijssel)

Enthousiast geworden?

Wilt u zelf ervaren hoe het is om met zilverklei een eigentijds en uniek sieraad te maken? In de workshop agenda kunt u de data terugvinden waarop deze workshop is gepland. Wilt u met 4 tot 6 personen komen, dan is het mogelijk een andere datum te plannen voor uw eigen groep.

Deelnemen:

Na het verwerken van uw aanmelding, ontvangt u een factuur per mail. U bent verzekerd van deelname wanneer 50%  van het factuurbedrag is voldaan op de het rekeningnummer van Glaskralenzwolle. Inschrijfgeld wordt alleen terug betaald als de workshop niet mocht doorgaan.Het resterende bedrag betaald u op de workshop contant in het atelier.

Interesse in deze workshop: Kijk voor data in mijn workshop agenda!